خطرات ناشی از سوراخ کردن زبان: تصمیمی که باید دو بار به آن فکر کنید

امروزه سوراخ کردن اجزا مختلف بدن محبوبیت بیشتری بین جوانان پیدا کرده است. یکی از این موارد سوراخ کردن زبان است. یکی از مهمترین دلایل این کار همسو شدن با مد روز است. متاسفانه بسیاری از جوانان از خطرات ناشی از سوراخ کردن زبان آگاه نیستند. اگر افراد از خطرات این کار مطلع بودند، هرگز این عمل را انجام نمی دادند.

ایجاد ترک و/یا شکستگی در دندان:

استفاده از فلزآلات تزئینی روی زبان نه تنها به خود دندان ها آسیب می زند، بلکه اعمال دندان پزشکی گران قیمتی را که روی دندان های پوسیده شما انجام شده را تخریب می کند. صدمات فلزات داخل زبان بر روی دندان به ویژه زمانی بیشتر است که فرد در ورزش و فعالیت های فیزیکی شرکت کند.

تحلیل لثه:

سوراخ کردن زبان باعث تحلیل لثه، به خصوص بیماری های پریودنتال موضعی می شود. فلز روی زبان می تواند به لثه بکشد و آن را در سمت داخل تحریک کند. این اتفاق برای بسیاری از این گونه بیماران رخ داده است. فراموش نکنید که بیماری های لثه اولین علت از دست رفتن دندان در بزرگسالان است.

ساییده شدن مینا:

یکی از دیگر خطرات ناشی از سوراخ کردن زبان ساییده شدن دندان است. فلز روی زبان با کشیده شدن روی دندان در مدت زمان طولانی مینای دندان را از بین می برد. بعد از مدتی بالاخره فرسایش به عاج دندان می رسد و حساسیت و احتمال بروز حفره را افزایش می دهد.

تاثیر بر نحوه حرف زدن:

سوراخ کردن زبان می تواند مانع صحیح حرف زدن شود. افرادی که از این روش استفاده می کنند، در تلفظ برخی حروف دچار مشکل می شوند.

بوی بد دهان:

از خطرات ناشی از سوراخ کردن زبان ایجاد بوی بد دهان است. فلزات روی زبان محل مناسبی برای تجمع پلاک در دهان است. مسواک کردن و تمیز کردن این وسیله در دهان دشوار است. در صورتی که فلز به صورت منظم تمیز نشود می تواند به بوی ناخوشایند در دهان ختم شود.

افزایش فاصله دندانی:

از دیگر خطرات ناشی از سوراخ کردن زبان افزایش فاصله بین دو دندان جلو در فک بالا است. البته این اتفاق زیاد معمول نیست، اما در گزارشات متخصصان ارتودنسی دیده می شود.

افزایش بزاق دهان:

سوراخ کردن زبان میزان جریان یافتن بزاق دهان را بیشتر می کند. اگر چه بزاق برای دندان خوب است، اما مقدار بیش از حد آن نیز خوب نیست. شما که نمی خواهید در حین حرف زدن با دیگران دائما از دهانتان تف بپاشد؟

حساسیت فلزی:

استفاده از فلز در دهان می تواند احتمال بروز حساسیت به فلزات را توسط بدن افزایش دهد. اگر به دلیل واکنش های آلرژیک مجبور شوید فلز داخل دهان را با یک گلوله پلاستیکی عوض کنید، خیلی ناامیدکننده است.

درد و عفونت:

درد و عفونت از دیگر خطرات ناشی از سوراخ کردن زبان است. این عمل مطمئنا بدون درد و عوارض نیست. بسیاری از افرادی که این تجربه را داشته اند بر درد و ناراحتی بعد از آن مهر تایید زده اند. ایجاد عفونت نیز به بهداشت محل انجام این کار و فرد انجام دهنده بستگی دارد. بسیاری از افراد نیز بعد از سوراخ کردن زبان تورم و کبودی را در دهان و زبان خود تجربه کرده اند.

خطرات ناشی از سوراخ کردن زبان: حرف آخر

به یاد داشته باشید که از بین تمام خطرات ذکر شده در لیست بالا، تحلیل لثه از همه رایج تر است. اگر تصمیم به انجام این کار دارید، مجددا در این مورد فکر کنید. شاید در نظر دوستانتان مطابق روز باشید، اما آسیب هایی که در پی انجام این کار به دهان خود وارد می کنید ارزش آن را ندارد. هرچند در بین موارد بالا نیامده است، اما مطمئنا نمی خواهید به حس چشایی خود آسیب بزنید و مزه کردن غذاهای مورد علاقه خود را نیز از دست بدهید. آسیب به گیرنده های چشایی از دیگر عوارض این عمل است.

منبع

oralanswers

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *