علل ابتلا به پری ایمپلنت: شکست درمان ایملپنت

چندین دهه است که بازسازی دندان ها با استفاده از ایمپلنت به عنوان راه حلی برای تغییر زندگی بیماران استفاده می شود. با وجود نرخ بالای موفقیت درمان، بیماری های مربوط به یکپارچگی استخوانی از عوامل شکست درمان هستند. بیماری پری ایمپلنت یکی از این عوامل است. این عارضه با ایجاد التهاب در پایه ایمپلنت موجب از دست رفتن آن و شکست درمان می شود. بررسی علل ابتلا به پری ایمپلنت در پیشگیری از آن موثر است.

پری ایمپلنت چیست؟

این عارضه نوعی التهاب مخرب در اطراف ایمپلنت است که بافت نرم و سخت دهان را تحت تاثیر قرار می دهد. با ملتهب شدن بافت ها و پیشرفت بیماری، ایملپلنت لق شده و درمان با شکست مواجه می شود. این عارضه حدود ۱۰ درصد از بیماران را در طول ۵ تا ۱۰ سال ابتدایی تحت تاثیر قرار می دهد.

مشخص است که پیشگیری آسان تر و کم هزینه تر از روش های جراحی برای درمان پری ایمپلنت است. بنابراین دانش بهتر در زمینه علل ابتلا به پری ایمپلنت می تواند در پیشگیری از آن نقش زیادی داشته باشد.

علل ابتلا به پری ایمپلنت:

مدیریت این مشکل همیشه آسان نیست زیرا علل ابتلا به پری ایمپلنت تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. برخی از این علل عبارتند از:

  • بهداشت دهان و دندان ضعیف و مسواک زدن صحیح بافت اطراف ایمپلنت
  • بیماری های دهان و پریودنتال و عدم درمان به موقع
  • عدم اتصال بافت پریودنتال در اطراف ایمپلنت
  • کیفیت ضعیف استخوان حامی ایمپلنت
  • بار زیاد و کنترل نشده اکلوزال
  • مصرف دخانیات و/یا مشروبات الکلی زیاد
  • ایمپلنت هایی که به خوبی ساخته نشده اند
  • ابتلا به برخی عوارض مانند دیابت یا سایر بیماری های مرتبط

هر یک از عوامل فوق به تنهایی یا در ترکیب با چند عامل دیگر می توانند شروعی برای بیماری پری ایمپلنت باشد. عدم توجه بیمار به نشانه های اولیه باعث پیچیده شدن شرایط و در برخی موارد عدم امکان نجات ایمپلنت می ش.د.

اهمیت معاینه منظم:

انجام معاینات منظم دندانپزشکی برای تشخیص زودهنگام مراحل بیماری اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل دندانپزشکان بر اهمیت انجام معاینات تاکید دارند. بیماری پری ایمپلنت در ابتدا خود را به شکل موکوزیت پری ایمپلنت نشان می دهد. از نشانه های ابتلا به موکوزیت، قرمزی و حساسیت به لمس توسط مسواک در بافت اطراف ایمپلنت است. این عارضه با انجام مراقبت های پیشگیرانه قابل برگشت است. فراموش نکنید که عدم مراجعه زودهنگام موجب نیاز به انجام جراحی و شکست ایمپلنت می گردد. بنابراین هزینه های درمانی شما به طرز چشمگیری افزایش می یابد.

منبع:

adin-implants

1 پاسخ

تعقیب

  1. […] ایمپلنت، مراجعه به دندانپزشک و معاینه دندان و فک است. ایمپلنت به دوره درمانی طولانی و پیچیده ای نیاز دارد و هر کسی […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *