درمان خارش لثه: روش های پزشکی و خانگی
روش موثر برای درمان خارش لثه به علت ابتلا به آن بستگی دارد. برخی از این درمان ها خانگی و برخی دیگر نیازمند تجویز توسط دندانپزشک هستند. برای تعیین علت دقیق خارش در لثه ها به دندانپزشک مراجعه کنید.
درمان خارش لثه: تجویزی
آنتی هیستامین ها:
در صورتی که خارش لثه در نتیجه حساسیت به چیزی باشد، آنتی هیستامین می تواند علائم را برطرف کند.
گارد دهان:
ضربه صورت و لثه ها از دیگر علل این مشکل است. استفاده از یک گارد سفارشی به محافظت از دندان ها و لثه در خواب و ورزش کمک می کند.
اسکیلینگ پلاک:
جرم گیری به رفتن پلاک و تارتار از روی دندان ها کمک می کند. مسواک زدن به تنهایی نمی تواند تمام پلاک ها را از روی دندان بردارد.
روت پلنینگ:
دندانپزشک از این روش برای حذف تارتار سخت شده و تجمع یافته زیر لثه های تحلیل رفته استفاده می کند. بدین ترتیب لثه ها ظاهر سالم تری می یابند و می توانند بهتر به دندان متصل شوند.
درمان خارش لثه: روش های خانگی
بهداشت دهان و دندان:
مسواک زدن و نخ دندان کشیدن برای سلامت دندان ها ضروری است. در صورتی که احساس می کنید دچار التهاب لثه گشته اید، استفاده از یک دهانشویه ضدعفونی کننده فاقد الکل می تواند به شما کمک کند. مراقبت صحیح از دندان و لثه ها گام مهمی در پیشگیری از مشکلات جدی تر در آینده است.
آب نمک:
یک قاشق نمک را در یک لیوان آب ولرم حل کنید. آب نمک را به آرامی در دهان قرقره کنید و تف کنید. آب نمک می تواند به رفع خارش و التهاب در لثه ها کمک کند.
یخ:
به آرامی تکه ای یخ را بمکید تا لثه ها خنک شوند.
تغییر سبک زندگی:
سیگار کشیدن می تواند سلامت لثه ها را به خطر بیاندازد. ترک سیگار و دخانیات ایده خوبی برای حفظ سلامت دهان و دندان است. از مصرف غذاهایی که می توانند لثه ها را تحریک کنند نیز خودداری کنید. غذاهایی تند، اسیدی یا شیرین مجرمان اصلی التهاب لثه هستند.
پیشگیری از خارش لثه:
بهترین راه برای پیشگیری از خارش لثه، مراقبت از دندان و لثه هاست. هرچه مشکل کمتری در دندان و لثه ها داشته باشید، علائم بیماری های پریودنتال کمتر گریبان شما را می گیرند.
جرم گیری منظم:
سالی دو بار برای جرم گیری دندان های خود به دندانپزشک مراجعه کنید. در این جلسات وجود سایر مشکلات دهان و دندان نیز بررسی می شود.
مسواک زدن:
روزی دو بار مسواک بزنید و دهان خود را با دهانشویه فاقد الکل تمیز کنید.
شستشوی دهان پس از وعده های غذایی:
مسواک زدن بهتر است، اما شستشوی دهان نیز بقایای مواد غذایی را از دهان بیرون می کشد. این کار رشد و تکثیر باکتری ها را کاهش می دهد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.