مواد غذایی ممنوع برای روکش دندان:

بازسازی دندان آسیب دیده از طریق روکش دندان انجام می شود. این روش درمانی به صورت سفارشی و با استفاده از پرسلین انجام می شود. معمولا بیمار پس از عصب کشی به این روش درمانی نیاز دارد. در صورتی که از روکش مراقبت نشود، ممکن است دچار شکستگی گردد یا از دندان جدا شود. پرهیز از مواد غذایی ممنوع برای روکش دندان می تواند به طول عمر دندان کمک کند.

مواد غذایی ممنوع برای روکش دندان:

بیشتر مواد غذایی زیر جز چیزهایی هستند که در هر شرایطی بهتر است از آنها پرهیز شود زیرا محتوای شکر بالایی دارند. شکر برای دندان ها مضر است، چه روکش شده باشند چه نشده باشند. در روزهای پس از دریافت روکش دندان از مواد زیر پرهیز کنید.

آجیل ها:

آجیل ها دارای پروتئین بالایی هستند اما برای روکش دندان بیش از حد سخت هستند. بهتر است تا وجود روکش موقت در دهان از مصرف آجیل خودداری کنید و پس از دریافت روکش دائم نیز بهتر است تا زمان تثبیت آن روی دندان از مصرف این نوع مواد غذایی پرهیز کنید.

سبزیجات سخت:

همانند آجیل، سبزیجات نیز می توانند به دندان تازه روکش شده آسیب بزنند. به جای خام خواری، سبزیجات را بخارپز کنید.

مواد غذایی چسبناک:

هر غذایی که به دندان شما بچسبد، مانند کارامل و تافی، برای دندان روکش شده مضر است. در واقع محتوای شکر این ماده زیاد است و به دندان نیز آسیب می زند. مواد غذایی چسبناک به روکش می چسبند و آن را بیرون می کشند.

مواد غذایی سرد:

پس از درمان، دندان ها حساسیت بیشتری نسبت به قبل دارند و در زمان خوردن مواد غذایی سرد دچار درد می شوند. در صورتی که لثه ها تحلیل رفته اند، پس ریشه دندان بیرون زده است و درد را حس می کنید. در صورتی که درد غیر قابل تحمل است، با دندانپزشک خود برای دریافت خمیردندان مخصوص دندان های حساس مشورت کنید.

پاپ کورن:

پس از درمان با روکش دندان، باید از مصرف پاپ کورن پرهیز کنید. به جز آن، نوشابه نیز از مواد غذایی ممنوع برای روکش دندان است.

آدامس:

بسیاری از افراد پس از وعده های غذایی آدامس می خورند تا نفس خود را تازه کنند. در عوض این کار بهتر است از دهانشویه استفاده کنید یا دهان خود را با آب بشویید. در صورتی که آدامس بین روکش گیر کند می تواند به آن آسیب بزند.

کشمش:

هر چند کشمش میان وعده سالمی است اما به روکش می چسبد و می تواند آن را جدا کند. در عین حال، میوه های خشک نیز از مواد غذایی ممنوع برای روکش دندان است.

استیک و گوشت کبابی:

در صورتی که استیک و کباب به خوبی پخته نشده باشد، جویدن آن برای دندان بسیار سخت است. له کردن بافت آن مدت زمان بیشتری طول می کشد. در عوض از مواد پروتئینی نرم تر استفاده کنید.

منبع:

dawsondental

1 پاسخ

تعقیب

  1. […] روی دندان های پیشین به کار می رود. از آنجا که این نوع روکش بسیار نازک است، به کمترین میزان تراش روی سطح دندان […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *