چسب دندان مصنوعی: انواع و نحوه استفاده

چسب دندان مصنوعی می تواند تناسب پروتز کامل یا جزئی را بهبود بخشد، اما همیشه لازم نیست. پروتزهای متناسب معمولا نیازی به کمک ندارند اما باز هم برخی از افراد برای افزایش حس اطمینان خود از آنها استفاده می کنند.

اگر احساس می کنید به این جنس اضافی نیاز دارید، در مورد سؤالات زیر باید با دندانپزشک صحبت کنید: آیا برای اطمینان از تناسب دندان به چسب دندان مصنوعی نیاز دارید؟ لقی دندان مصنوعی به چه دلیل رخ داده است؟ آیا راهی دیگری برای افزایش راحتی وجود دارد؟ با مراجعه منظم به دندانپزشک می توانید از تناسب دندان مصنوعی مطمئن شوید.

متوسط ​​چرخه عمر:

پروتز دندان مصنوعی نوعی ابزار در دندانپزشکی زیبایی است و توسط دندان پزشک یا متخصص پروتز دندان ساخته می شود. از این ابزار برای جایگزینی تعدادی از دندان ها استفاده می شود و می توانید آن را هر شب از دهان بیرون بیاورید تا در هنگام خواب لثه و بافت دهان استراحت کند.

با تغییر در استخوان و بافت حامی لثه، دندان مصنوعی می تواند پس از مدتی لق شود. این تغییر در بافت دهان پس از کشیدن دندان ها شروع می شود. بنابراین اگر دندان مصنوعی شما بلافاصله پس از کشیدن تمام دندان ها درست شده باشد، ممکن است برای مدتی به چسب دندان مصنوعی نیاز داشته باشید. اما اگر با آن احساس راحتی می کنید، نیازی به آن نیست.

انواع چسب دندان مصنوعی:

چسب دندان مصنوعی در انواع مختلفی عرضه می شود که شامل نوع خمیری، پودری و پد است. در صورت استفاده از هر مدلی، برچسب روی محصول را بخوانید. برای مثل اگر از مقدار زیادی خمیر استفاده کنید، چسب دندان مصنوعی می تواند باعث تغییر حالت جویدن شما شود و این امر باعث افزایش فرسایش دندان مصنوعی می شود. پدها قطعات از پیش بریده شده ای هستند که گاهی برای قرارگیری صحیح در پروتز باید اصلاح شوند. نوع پودری باید با آب مخلوط شود تا فعال گردد.

نحوه استفاده:

چسب باید به اندازه کافی استفاده شود و بر روی پروتز تمیز شده قرار گیرد. بهترین راه برای این کار این است که هر شب پروتز خود را به خوبی تمیز کنید و در ظرف حاوی آب قرار دهید. صبح آن را بشویید. مقدار توصیه شده چسب دندان مصنوعی را روی آن بزنید و بلافاصله آن را در دهان قرار دهید.

هنگامی که پروتز در محل خود قرار می گیرد، چسب باید تقریبا تمام روز را دوام بیاورد. پروتز فک بالا کمتر احتمال دارد که در اثر جویدن شل شود اما این امر در مورد پروتز پایین بیشتر رخ می دهد. به همین دلیل شاید لازم باشد در طول روز چسب پروتز پایین را تجدید کنید.

منبع:

colgate

2 پاسخ
  1. خ.رباطی
    خ.رباطی گفته:

    سلام
    ایام به کام
    میخواستم بدونم آیا چسب دندان مصنوعی عوارض جانبی هم داره ؟
    مثلا ورم کردن لبها
    نمیدونم برندش یا کلا اسم تمام چسب ها همینه
    ( Fixodent ) چسب کرمیِ

    پاسخ

تعقیب

  1. […] دندان های خود را از دست داده اند. نیاز به استفاده از دندان مصنوعی در جوانی ممکن است به دلیل بیماری لثه یا پوسیدگی دندان […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *