شکستن ایمپلنت: دلایل محتمل در عدم موفقیت درمان

سوال: دو تا از دندان های خود را از دست داده ام و برای دریافت ایمپلنت اشتیاق زیادی داشتم. دو سال قبل تمامی مراحل جراحی و بهبودی طی شد و بالاخره دندان هایم جایگزین شدند. اما پس از سه هفته یکی از ایمپلنت ها شکست. دوباره تمامی آن مراحل از اول تکرار شد و سال گذشته دندان جایگزین شد. اما دوباره پس از دو هفته همان ایملپنت شکست. از اینکه دوباره همان مراحل را از سر بگذرانم خسته ام. دیگر نمی خواهم به دندانپزشک قبلی خود مراجعه کنم. در واقع می خواهم پیش از آنکه به هر دندانپزشکی مراجعه کنم، بدانم دلیل شکستن ایمپلنت آن هم به صورت مداوم چیست؟

پاسخ:

شکستن ایمپلنت اصلا امر رایجی نیست، به خصوص که تنها پس از چند هفته رخ دهد. ایمپلنت از روش های مطمئن در جایگزینی دندان است که نرخ موفقیت بالایی دارد. تقریبا بین ۹۰ تا ۹۸ درصد از بیماران تا پایان عمر بدون مشکل از دندان ایمپلنت شده استفاده می کنند. بنابراین، ما به شما توصیه می کنیم که حتما به دندانپزشک دیگری مراجعه کنید.

دلایل شکستن ایمپلنت:

البته بدون معاینه دقیق دلیل شکستن ایمپلنت مشخص نمی شود، اما برخی از احتمالات عبارتند از:

کیفیت پایین ایمپلنت:

شرکت های معتبر ایمپلنت هایی با کیفیت بالا می سازند که هزینه آنها میلیونی است. با این حال، شرکت هایی نیز هستند که این کار را در هزینه پایین تر انجام می دهند. پس به یاد داشته باشید که هزینه صرفه جویی از سوی دندانپزشک را شما با درد، عفونت و شکستن ایمپلنت پرداخت خواهید کرد. شکستن مداوم یک ایمپلنت می تواند نشانه واضحی از آن باشد که دندانپزشک از برند با کیفیتی برای جراحی استفاده نمی کند.

کاشت اشتباه:

پایه ایمپلنت دندان و تاج روی آن باید به صورت صحیح کاشته شوند. دندان ها تحت فشار دائمی حاصل از جویدن و خرد کردن مواد غذایی قرار دارند. در صورتی که هر یک از بخش های ایمپلنت، زاویه نادرستی داشته باشند، بیمار دچار درد و فشار می شود. این امر در کنار کیفیت پایین مواد باعث شکستن ایمپلنت می شود.

با توجه به توضیحات شما، به نظر می رسد که در روند درمان مشکل به خصوصی وجود دارد که می تواند از کیفیت پایین ایمپلنت، اشکال در برنامه درمان (عکس برداری/رادیوگرافی) و جراحی ایملپنت ناشی شده باشد.

به شما توصیه می کنیم که برای معاینه و درمان به متخصص دندانپزشکی مجرب دیگری مراجعه کنید که در ارائه ایمپلنت با کیفیت اعتبار بالایی دارد و نرخ موفقیت جراحی او بالا است.

منبع:

atlantacenterforcosmeticdentistry

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *